Eetgelegenheid

Elke zomer openen wij onze eetgelegenheid, voor onze gasten. Daar kunt u terecht voor hapjes en drankjes, van snacks tot warme maaltijden, en van Frans tot Nederlandse specialiteiten. Wij bieden de mogelijkheid om op het grote terras te kunnen zitten, maar ook kunnen wij uw maaltijd bij uw tent of vakantiehuis bezorgen.

De eetgelegenheid is de hele zomer open, en buiten het hoogseizoen is de mogelijkheid om te eten in onze eetgelegenheid in overleg ook mogelijk.

Ook hebben wij elke ochtend verse croissant en stokbroodservice, wat inhoud dat u voor 18.00 de dag van te voren ons een bestelling doorgeeft, en u het de volgende ochtend af kan halen.

Achter in de eetgelegenheid zit de kinderspeelhoek, wat u als ouder de mogelijkheid geeft om zorgeloos een bakje koffie te drinken, terwijl uw kind zich vermaakt in de speelhoek.

In het zomerseizoen bieden wij u 2x per week de mogelijkheid om samen met ons gezellig te dineren, waarvan 1 pizza avond en 1 driegangendiner. Iedereen die mee wilt eten is van harte welkom.

Drie gangen diner