Safaritenten / Tentes safari

Onze luxe safaritenten geven het ideale glampinggevoel. Ze staan op houten vlonders, op een ruime plaats en bieden daarom veel privacy. Elke tent heeft zijn eigen unieke uitzicht over de Franse heuvels. Allemaal hebben ze hun eigen privé sanitairgebouw, voorzien van een douche, toilet en wastafel. Verder is er in het sanitairgebouw een ruime afwasplaats en wasmachine.

Voor de beschikbaarheid en prijzen klik link op de tent naar keuze: Oiseau (4 pers), Lézard, Cerf, Renard, Blaireau, Papillon (6 pers).

4 pers tent

Onze camping biedt:

  • 1 tent voor max. 4 pers (1 twee pers bed en 2 een pers bedden.)
  • 4 tenten voor max. 5 pers (1 twee pers bed, een stapelbed en 1 een pers bed.)
  • 1 tent voor max. 6 pers (1 twee pers bed en 2 stapelbedden.)

Elke tent heeft een woonkamer en twee slaapkamers. De tenten zijn allemaal voorzien van een keuken met een koelkast en gasfornuis. Naast elektriciteit, gratis wifi en een eigen barbeque zijn er diverse waterpunten op het terrein aanwezig.

Ook hebben we een eetgelegenheid, waar we maaltijden en snacks aanbieden. Achterin het gebouw zit een grote speelhoek voor de kinderen, voor meer info over de camping klik hier.

Op de dag van aankomst bent u na 15.00 van harte welkom en verzoeken we vriendelijk onze vertrekkende gasten om voor 10.00 het terrein te verlaten.

Huisdieren zijn toegestaan, mocht u uw hond of kat mee willen nemen. Wel vragen wij daar een kleine bijdrage van €10 per week voor, en vragen we u om uw hond aangelijnd te houden.

De extra opties zijn: een linnenpakket (handdoeken en keukentextiel) €1 per persoon per dag, elke dag verse croissants en stokbrood op bestelling, en een gratis babypakket (campingbed, kinderstoel, babybadje).

Om te reserveren klik hier.

Kijk zeker ook even bij camping voor alle overige voorzieningen.